2014-04-07 02:35:06• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Figyeljen jobban partnerére!

Napi horoszkóp április 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha valamilyen egészségügyi problémával küzdött az utóbbi időben, akkor most számíthat arra, hogy végre pozitív fordulat következik be ezen a téren. A jót azonban nem adják ingyen: valamit tennie is kell a javulásáért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha ön a gyengébb nem tagja, hajadon, de szeretne házasodni, akkor a párja meggyőzésénél ne a gyereknemzésre hivatkozzon! Ez akkor is igaz, ha a már meglévő házassága szorul renoválásra, avagy megmentésre. Ez férfiaknál nem érv.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól érzi, hogy a munkájában, a hivatásában megértek a régóta esedékes változások. Ez természetesen az ön számára is azt jelenti, hogy új kihívásoknak kell megfelelnie. Itt az ideje, hogy valamit tanuljon, hogy továbbképezze magát

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A nagy szerencsecsillag jelenléte a jegyében jelzi, hogy valamilyen fordulóponthoz ért az élete. De ezért természetesen tennie is kell. A csillagok csak a lehetőséget jelzik, de azt önnek kell megtöltenie tartalommal. Legyen tettekre kész!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Uralkodó bolygója lassan eltávolodik a zűrzavarokat okozó Uránusztól. Hatására lassan lenyugszik, az élete kezd egy kicsit csendesebb mederben folyni. Ha eddig tisztességesen játszott, akkor nincs mitől tartania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az érzelmi zavarok, különösen, ha folyamatos erős önkontroll miatt állandóan elnyomja őket, akár vízháztartási problémákhoz is vezethetnek. A felfázás is ennek lehet az egyik jele. Veszélyes, mert akár észre sem veheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobb lenne, ha jobban odafigyelne a partnerére, és igyekezne minél többször kettesben elmenni vele valahova. A kapcsolatuk változóban van, de ön a kezébe veheti az irányítást. Tegyen hát így!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munkahelyén egyre inkább számítanak önre, növekszik tekintélye, talán a pozíciója is. A változásokat a külsejében is követnie kell. Menjen ma kozmetikushoz, vegyen új ruhákat, melyek méltók az új pozíciójához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ellentmondásos érzelmek érik, nem tudja, hogy mitévő legyen, merre lépjen. Szeretne elköteleződni, de úgy érzi, ha ennek bármi jelét adja, a társa azonnal igyekszik kihátrálni. A szabadság viszont önnek már nem is kell annyira.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A pénz házában járó Vénusz kedvező helyzetbe hozza önt anyagilag. Azért nem érdemes mindjárt mindent el is költenie, amilye van. Persze nem könnyű ellenállni néhány kedvező lehetőségnek, különösen, ha a gyengéjét érinti.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ellentmondásos csillagállásokat talán ön érzi meg a legjobban. Az uralkodó bolygóját érő plútói és jupiteri kvadrát egyrészt bizakodóvá és nagyravágyóvá, másrészt türelmetlenné teszik. Azért csak legyen óvatos az új húzásokkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jegyében járó Vénusz és a Neptunusz hatására igazán szerelmes hangulatban érezheti magát. Az illúziók beteljesülésének ideje jött el az ön számára. A mai napon is akkor érzi magát a legjobban, ha a szerelmével töltheti el.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: